I disse tider er vi mange, der føler, at vi har fået en pistol i nakken, men det det vigtigt, at Coronaen ikke får os ned med nakken.
Vi må ikke give op og bare lægge nakken tilbage og bælle Nettos billige rødvin, mens vi overvejer, hvorvidt vi skal give de larmende unger én over nakken eller bare bøje nakken og affinde os med tingenes tilstand.
Jo længere tid Coronaen har pustet os i nakken, desto flere personer står på nakken af hinanden for at give andre verbale nakkedrag for at være skyld i misæren.
De er på nakken af kineserne, og kineserne prøver at få amerikanerne ned med nakken, mens italienerne står tavse med håret ned ad nakken.
Veganere tager os andre i nakken. Alle kriser kunne fjernes så nemt som at klø sig selv i nakken, hvis vi bare lod nakkekammen ligge i supermarkedets køledisk, og så slår de i øvrigt alle animalske produkter over en kam.
Det dur slet, slet ikke. Vi må holde hovedet højt, knejse med nakken, og hvis vi ikke kan nakke den forbandede virus, må vi håbe, at vi kan få den til at tage benene på nakken i en vis fart.

Vi må først og fremmest tage os selv – og ikke de andre – i nakken.