Det blev et ganske travlt bestyrelsesmøde i Sprogkredsen mandag den 12. september, for der var mange punkter på dagsordenen.

Festivalen Sprogense i Bogense finder sted den kommende weekend, og detaljerne skulle gennemgåes: hvem henter hvem tidlig fredag morgen, hvor vi skal køre i bil til Vestfyn, har vi det fornødne antal eksemplarer af vores materialer, og har vi styr på Sprogkredsens fire offentlige foredrag og planen for pasningen af boden i Sproggaden?

Næste arrangement er Kulturnatten i Nykøbing Falster og herefter Kulturnatten i København, – og så kommer Bogforum i Bellacenteret, hvor vi har to arrangementer på Bellascenen og en frygtelig masse praktiske ting at tage stilling her og nu, for Bogforum har snart deadline for det trykte program, og der skal bestilles gulvtæppe, navnefrise, belysning og personalekort, og hvis man ikke gør det inden deadline, lægger Bellacentret ekstragebyr på de i forvejen ret dyre ekstraydelser til den meget dyre stand.

Og så er der lige næste nummer af Sprogkræsen og vores kommende bog og de digitale møder, og er der ikke et par medlemmer, der ikke har betalt kontingent endnu?

Jo, der er nok at tage fat på for medlemmerne af Sprogkredsens bestyrelse, men humøret er altid højt, og engagementet og arbejdsviljen fejler ikke noget.

Heldigvis er der også en del aktive medlemmer uden for Sprogkredsens bestyrelse, der altid er parate til at give en hånd med ved arrangementerne og skrive en artikel i ny og næ, men vi har altid brug for flere aktive medlemmer.