I dag, torsdag den 17. marts, kl. 16 lukkede årets lærebogsmesse, LærFest i Bellacenteret i København. Sprogkredsen deltog begge dage. I går var det Ingelise Hallengren, Mette Hess og Lise Bostrup, der passede standen. I dag var det Mette Hess, Karin Sigurskjold, Michael Falkendorf og Lise Bostrups, der talte med de mange gæster, solgte bøger og spil og inviterede de interesserede til at melde sig ind i Sprogkredsen.

Vores bedst sælgende produkt var atter billedlotteriet Med ja-hatten på spil med Gert Ejtons sjove illustrationer af faste udtryk med overført betydning. Spillet sælges både til brug i folkeskolen, hvor kendskab til disse udtryk er en del af læreplanen for elever i 6. klasse, og til brug i undervisningen i dansk som fremmedsprog for både børn og voksne på et mellemtrinsniveau.

Der var også pæn interesse for Sprogkredsens digitale foredragsarrangementer og for bladet Sprogkræsen.

Vores stand var, som man kan se på billedet ganske lille, og hvis gæsterne skulle have en chance for at se de udstillede bøger, kunne der ikke være mere end to standpassere ad gangen. Det viste sig at være en fordel, for vi fik derved mulighed for at skiftes til at gå rundt og besøge de andre stande, og da mange af lærebogsforfatterne og medarbejderne på lærebogsforlagene er meget sproginteresserede, fik vi udleveret alle vores medbragte brochurer og fik en del medlemsanmodninger med hjem.

Alt i alt en fin messe, og Mette Hess, Karin Sigurskjold og Lise Bostrup glæder sig til at gentage succesen på LærFest i Aarhus onsdag den 27. og torsdag den 28. april.