Salen var fuld, da Ældre Sagens direktør Bjarne Hastrup og sprogforskeren Justin Markussen-Brown fik overrakt henholdsvis Svaneprisen og Ællingeprisen af Den Danske Sprogkreds’ formand Lise Bostrup og H.C. Andersen alias bestyrelsesmedlemmet Irina Bjørnø. Prismodtagerne kvitterede med underholdende og meget interessante taler, og med Elisabeth Handberg ved flyglet sang vi på Bjarne Hastrups forslag bl.a. den gamle ABC-vise af Mogens Lorentzen.

I en pause mellem talerne serverede Sprogkredsen en buffet med H.C. Andersen-inspirerede retter for de godt 50 gæster, og Sprogkredsens kasserer opfriskede vores kendskab til eventyret “Suppe på en pølsepind” som optakt til en herlig omgang gule ærter med sennep og pølser på pinde.

Til sidst blev der serveret en kæmpestor, lyserød festkage med billeder af en svane og en ælling og et lille glas god rom sponseret af henholdsvis Føtex og Bjørnø-fonden.

Boghandlerne Bog & Idé og Dahls bøger bidrog med gavekort til prismodtagerne, og Skjold Burne og Oxholm bidrog med champagne og vin.

En helt igennem vellykket prisfest.