Amalie fra Paradise Hotel gør det meget. Journalister og politikere gør det en del, og selv den ikke helt unge generation gør det indimellem. Vi ændrer konstant en lille smule på de faste vendinger. Nogle mere bevidst end andre.

Vi skal se på danskeres kultur i forandring og på, hvordan vi hele tiden sikrer, at ordsprog og talemåder passer til den tid, vi skal bruge dem i. Vi skal se på tekst- og billedeksempler med både talesprogets og skriftsprogets spidsfindigheder. Alle kan finde eksempler, der enten styrker smilenes størrelse eller får mavesyren til at skumme. ”Verden er af lava”. Eller hvad siger du?

Michael Ejstrup, der er forfatter til debatbøger om dansk sprog som Hvad tiden er fuld af, løber munden over med (2015) og Vælg dit sprog – tal ordentligt (2016),  lægger i dette foredrag i Café Oasen på Kulturstationen i Vanløse op til debat om dansk sprog i forandring.
Det foregår den 2. oktober kl. 19.00, og der er gratis adgang.

Arrangementet er støttet af Vanløse Lokaludvalg