Den 9. maj var Den Danske Sprogkreds på besøg på Dansk Sprognævn i Bogense.
Sprognævnet har overtaget et gammelt varmeværk på 823 m2 fordelt to etager, og der er 16 værelser til rådighed for de ca. 14 medarbejdere.
Det ser stadig lidt tomt ud i stueetagen, men Sprognævnets nye direktør, Thomas Hestbæk Andersen har taget initiativ til at få bygget et spændende reoltårn rundt om den gamle skorsten, og her har man så opstillet bøger om sprog i dekorative farver fra gulvet og ca. 10 meter op. På væggene hænger der nogle smukke ordskyer, som digteren Vagn Steen udarbejdede, længe før man anede, hvad en “wordcloud” var.
Formålet med turen til Bogense var at få et interview med den nye direktør, Thomas Hestbæk Andersen. Det bliver bragt i det kommende nummer af Den Danske Sprogkreds’ blad Sprogkræsen.