Onsdag den 24. marts kl. 19 afholder Den Danske Sprogkreds et digitalt møde med diskussion af hyppige sprogfejl og sproglige udfordringer i det moderne danske sprog.

Sprogkredsens formand, Lise Bostrup, indleder med et indlæg om dansk sprogpolitik og holdningen til begrebet sproglig korrekthed, og bestyrelsesmedlemmet Michael Falkendorf tager os med på en rundtur i gader og butikker, hvor det vrimler med sjove stavefejl, forkerte bøjninger og forveksling af ord.

Efter Lise og Michaels oplæg vil der være mulighed for debat.

Arbejdsgruppens tekniske talent, Mette Hess, vil sørge for, at alt fungerer.

Alle er velkomne til at tilmelde sig ved at sende en mail til Lise Bostrup på DenDanskeSprogkreds@gmail.com, og de tilmeldte vil tirsdag den 23. marts få tilsendt et link til mødet og en kort beskrivelse af, hvordan man logger på. Der er kun plads til 25 deltagere, og vi optager jer i den rækkefølge, I tilmelder jer.

Det digitale møde afløser det annoncerede fysiske møde med samme emne og på samme tidspunkt, som skulle have fundet sted på Kulturstationen i Vanløse. Kulturstationen er lukket pga. faren for coronasmitte.