Den Danske Sprogkreds deltog fra den 15. til den 17. i Danmarks største bogmesse, hvor vi delte stand C3-030 med Forlaget Bostrup.
Der var små foredrag ca. hver time, og standen havde mange gæster, der lyttede til vores synspunkter, købte Er dit modersmål okay? Sprogpolitik i Danmark – og ude i verden og vores blad Sprogkræsen, og fem af gæsterne meldte sig ind i Sprogkredsen på stedet.
Annonceringen af Svaneprisen og Ællingeprisen for henholdsvis godt og mindre vellykket dansk tale- eller skriftsprog gik virkelig godt. Mange af BogForums gæster modtog invitationen til at nominere kandidater og putte deres nominering i den søde grå svane, vi havde stillet op vores smukke, nye skranke.
På billederne ses:
1) Lise Bostrup klar til at byde velkommen 2) Standens første gæst Ellen Miriam Pedersen 3) Jannie Rytsel lytter til Mogens Wenzel  Andreasen 4) Lise Bostrup inviterer folk ind til Mogens Wenzel Andreasens underholdende foredrag og Annelise Jarvis-Hansen er blandt tilhørerne 5) Irina Bjørnø på vej rundt på gangene i fuld gang med at få gæsterne til at indstille kandidater til vores sprogpriser 6) Miroslav Opet og Ramazan Aktas i færd med at pakke standen sammen.