Læringsfestivalen i Bellacentret den 13. og 14. marts er Danmarks største udstilling af nye bøger og andre undervisningsmaterialer til brug for folkeskoler, gymnasier, tekniske skoler, universiteter og alle mulige andre uddannelsesinstitutioner. Blandt de mange tusind gæster finder man rigtig mange dansklærere, og Den Danske Sprogkreds har derfor vurderet, at det er et godt sted at diskutere dansk sprogpolitik.
Den Danske Sprogkreds udstiller i hele festivalens åbningstid fra 10 til 17, og torsdag den 14. marts kl. 12.15 arrangerer vi en debat om dansk sprogpolitik med udgangspunkt i vores debatbog Er dit modersmål okay? Sprogpolitik i Danmark og i udlandet i lokale 7.
Alle er velkomne, og der er gratis adgang til Læringsfestivalen, hvis man tilmelder sig på forhånd.
Sprogkredsens stand har nr. 22.