I eftermiddags kl. 16 åbnede Kulturhavnen sine mange scener og aktiviter langs hele havnen. På området ved Islands Brygge var der kajak-bold, petanque i firkantede båse, strækøvelser for ældre medborgere, et eller andet bamse-spil for de helt små, mavedans, diabetestest og masser af god musik.

Og hvorfor var det så, at det lige var på området ved Islands Brygge, jeg valgte at slå mine folder? Jo, det er nemlig lige præcis på den scene, hvor rockgruppen på billedet gav den gas, Den Danske Sprogkreds søndag kl. 11.45 præsenterer gamle og nye sange om det danske sprog, og jeg måtte studere, hvordan alt det praktiske fungerede. Det havde sådan set ikke været nødvendigt, for Kulturfestivallen er totalt professionelt ledet, og der er teknikere og organisatorer til at løse alle de problemer, der måtte opstå.